Linkuri accesibilitate

Incendiu la un azil de bătrâni din municipiul Tulcea. A fost activat Planul Roşu de Intervenţie


Imagine generică
Imagine generică

Un incendiu a izbucnit, luni seară, la un azil de bătrâni din municipiul Tulcea, la nivelul acoperișului clădirii.

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) a anunţat că au fost evacuate 40 de persoane. Acestea se află în curtea azilului şi nu necesită îngrijiri medicale.

„În imobil sunt aproximativ 40 de persoane, se procedează la evacuarea acestora. Având în vedere numărul mare de persoane implicate, la nivelul judeţului Tulcea a fost activat Planul Roşu de Intervenţie”, transmite IGSU.

Au fost mobilizate 3 maşini de stingere, 1 autospecială pentru transport personal şi victime multiple, 1 ambulanţă SMURD, 3 ambulanţe SAJ și o ambulanţă SMURD din cadrul ISU Constanţa, precum şi 1 maşină de stingere şi 1 ambulanţă SMURD de la ISU Brăila.

Europa Liberă România e pe Google News. Abonați-vă AICI.

  • 16x9 Image

    Dora Vulcan

    Dora Vulcan este Senior Correspondent și s-a alăturat echipei Europa Liberă în ianuarie 2020. A intrat în presă în 1992 ca reporter de politică internă la România liberă. A devenit apoi jurnalist de investigații specializat în Justiție, preocupat de ingerința politicului în anchetele penale. În paralel, Dora a fost și stringer BBC. A scris la Revista „22” despre plagiatele din mediul universitar, a acoperit domeniul politic la Reporter Global (partener The Economist în România) și a fost editor coordonator la departamentul Social al agenției Mediafax. A fost consultant pentru filmul „De ce eu?”, despre moartea suspectă a procurorului Cristian Panait, o tragedie cu implicații politice care a marcat anii 2000.  

XS
SM
MD
LG