Linkuri accesibilitate

Guvernul Orban 3 a fost votat în funcție cu 286 de voturi pentru din 309 valabil exprimate

Cabinetul Orban 3 a fost validat, sâmbătă, de Parlamentul României. Audierile s-au făcut prin telefon, parlamentarii din comisii au avut măști de protecție, iar votul s-a dat în sala dezinfectată, unde parlamentarii au intrat pe rând.

12:19 17.3.2020

O serie de producători români vor să-şi modifice sau să achiziţioneze linii de producţie de măşti şi combinezoane sanitare

Ministrul Economiei, Virgil Popescu a declarat că săptămâna viitoare ar putea începe producţia la cel mai mare producător de cosmetice, Farmec Cluj, va demara producţia de biocide.

12:13 17.3.2020

Spitalul Colentina din București va fi transformat treptat într-unul care se ocupă doar de cazurile de coronavirus, a declarat secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Nelu Tătaru.

12:04 17.3.2020

Brazilia nu are legislație care să-i permită măsuri dure

Preşedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a declarat că ţara sa nu dispune de legislaţie care să ducă la închiderea frontierelor. Într-un interviu acordat postului Radio Bandeirantes, şeful statului, care salutase duminică demonstraţiile susţinătorilor săi, a declarat că se exagerează în ceea ce privește epidemia din Brazilia. Bolsonaro a avertizat că reacţia unor guvernatori afectează economia şi a subliniat că va discuta cu ministrul economiei, Paulo Guedes, despre sprijinirea firmelor, inclusiv a companiilor aeriene care au dificultăţi.

12:02 17.3.2020

Argentina şi Chile și-au închis granițele pentru nerezidenţi.

Încarcă mai mult

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG