Linkuri accesibilitate

Stelian Ion (USR) despre ultima propunere PSD privind modificarea Codurilor penale


Stelian Ion (USR) despre ultima propunere PSD privind modificarea Codurilor penale
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:03:09 0:00

La București, PSD a propus aprobarea prin ordonanță de urgență a guvernului a modificărilor la Codurile penale care au fost validate de Curtea Constituțională, iar cele care n-au obținut aprobarea CC să fie reexaminate în Parlament. Stelian Ion, deputat USR, membru în comisia juridică, a declarat pentru Europa Liberă că PSD-ALDE nu pot da o Ordonanță de Urgență pentru Codurile penale pentru că asta înseamnă să fie întreruptă o procedură parlamentară în curs, ceea ce contravine unei decizii a Curții Constituționale din 2010. Deputatul afirmă că decizia Coaliției de la putere este dictată de tema că nu mai are majoritatea în Camera Deputaților.

La București, PSD a propus aprobarea prin ordonanță de urgență a guvernului a modificărilor la Codurile penale care au fost validate de Curtea Constituțională, iar cele care n-au obținut aprobarea CC să fie reexaminate în Parlament.

Stelian Ion, deputat USR, membru în comisia juridică, a declarat pentru Europa Liberă că PSD-ALDE nu pot da o Ordonanță de Urgență pentru Codurile penale pentru că asta înseamnă să fie întreruptă o procedură parlamentară în curs, ceea ce contravine unei decizii a Curții Constituționale din 2010. Deputatul afirmă că decizia Coaliției de la putere este dictată de tema că nu mai are majoritatea în Camera Deputaților.
XS
SM
MD
LG