Linkuri accesibilitate

Eugen Nicolicea (PSD) despre ultima propunere PSD privind modificarea Codurilor penale


Eugen Nicolicea (PSD) despre ultima propunere PSD privind modificarea Codurilor penale
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:20 0:00

La București, PSD a propus aprobarea prin ordonanță de urgență a guvernului a modificărilor la Codurile penale care au fost validate de Curtea Constituțională, iar cele care n-au obținut aprobarea CC să fie reexaminate în Parlament. Eugen Nicolicea, deputat PSD, membru al Comisiei juridice, susține, într-o declarație pentru Europa Liberă, că unele prevederi din articolele declarate parțial constituționale de către Curtea Constituțională vor putea fi introduse în Ordonanța de urgență, ceea ce, în opinia sa, nu va duce la o lipsă de coerență a Codurilor penale. Cât privește graba de a adopta o OUG, Eugen Nicolicea spune că ea este dictată de tactica permanentei contestări adoptată de opoziție.

La București, PSD a propus aprobarea prin ordonanță de urgență a guvernului a modificărilor la Codurile penale care au fost validate de Curtea Constituțională, iar cele care n-au obținut aprobarea CC să fie reexaminate în Parlament.

Eugen Nicolicea, deputat PSD, membru al Comisiei juridice, susține, într-o declarație pentru Europa Liberă, că unele prevederi din articolele declarate parțial constituționale de către Curtea Constituțională vor putea fi introduse în Ordonanța de urgență, ceea ce, în opinia sa, nu va duce la o lipsă de coerență a Codurilor penale. Cât privește graba de a adopta o OUG, Eugen Nicolicea spune că ea este dictată de tactica permanentei contestări adoptată de opoziție.
XS
SM
MD
LG