Linkuri accesibilitate

Încă o cerere eșuată a fostului președinte al PSD, Liviu Dragnea, de a ieși din închisoare


România - Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, acum în închisoare, condamnat pentru angajări fictive la Direcția de Protecție a Copilului pe vremea când era președinte al Consiliului Județean Teleorman și șef la PSD local

Fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, a înregistrat încă un eșec marți după tentativa sa eșuată de a ieși din închisoare.

Liviu Dragnea a depus o cerere de revizuire a pedepsei, respinsă marți de Curtea Supremă.

„Cu majoritate, respinge ca inadmisibilă cererea de revizuire formulată de revizuentul Dragnea Nicolae Liviu împotriva sentinței penale nr.377/21.06.2018 a ICCJ - Secția Penală pronunțată în ds nr.2628/1/2016. Obligă la cheltuieli judiciare catre stat", a decis Înalta Curte de Casație și Justiție. Hotărârea nu este definitivă.

Liviu Dragnea nu este la prima încercare a ieși din închisoare, prin introducerea în instanţă a unor căi extraordinare de atac. El a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la DGSPC Teleorman pe 27 mai 2019 pentru instigare la abuz în serviciu, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

XS
SM
MD
LG