Linkuri accesibilitate

Politica RFE/RL

Politica RFE/RL

Confidențialitate

Europa Liberă consideră că utilizatorii de Internet au drept de confidenţialitate, de acces şi navigaţie nesupravegheate pe Internet.

Pe toată perioada cât furnizăm utilizatorilor noştri știri și analize, colectăm două tipuri de informaţii de la cei care ne vizitează: adresa e-mail furnizată de vizitatorii care doresc să se aboneze la publicaţiile RFE/RL prin mail şi date statistice folosite pentru a urmări utilizarea site-ului.

Adrese E-mail

Abonaţii la buletinele de informaţii RFE/RL furnizează voluntar adresa lor e-mail pentru a primi informații. RFE/RL nu va pune niciodată adresele e-mail adunate astfel la dispoziţia unei terţe părţi. Nici listele abonaţilor nu vor fi distribuite în alt scop decît distribuirea buletinelor de știri și analize.

Date statistice

RFE/RL adună date cînd utilizatorii vizitează website-ul RFE/RL. Scopul acestei colecţii de date este doar de a număra cît de mulţi vin pe site, din ce ţară, ce pagini au văzut etc. Acest proces de adunare de date nu permite RFE/RL să afle cine sunteţi, ci numai faptul că un calculator cu un anumit număr de identificare accesează web serverul. Software-ul pe care îl folosim pentru a crea rapoarte din aceste date se bazează pe o capacitate standard a browserului denumită „cookie” , pentru a urmări ce vizitatori văd o pagină. Aceste „cookies”, create cu fiecare sesiune a unui vizitator, expiră şi sunt şterse după ce vizitatorul părăseşte site-ul.

INFO

XS
SM
MD
LG