Linkuri accesibilitate

Contactaţi-ne

Cum ne poți contacta 

Ne interesează părerea ta. Iată cum poți lua legătura cu noi.

Raportează o eroare, transmite-ne o sugestie sau informații care se pot transforma într-o știre

  • E-mail: Bucharest_Bureau@rferl.org

Adresa de la Praga a Radio Free Europe / Radio Liberty

RFE / RL, Inc.
Vinohradska 159A
100 00 Prague 10
Czech Republic

Cum să intervievați jurnaliștii noștri sau să obțineți un punct de vedere

Întrebările reprezentanților mass-media trebuie trimise la Bucharest_Bureau@rferl.org

Suntem o sursă unică de informații pentru multe dintre cele mai importante regiuni politice ale lumii, inclusiv Afganistan, Iran, Rusia și alte părți. Unii dintre jurnaliștii și experții noștri sunt disponibili pentru interviuri media sau pentru a oferi informații despre o mare varietate de subiecte și probleme. Puteți găsi detaliile lor de contact aici (engleză).

Republicați articolele noastre

Pentru a cere permisiunea privind reutilizarea conținutului text RFE/RL, inclusiv pentru stabilirea unor relații sindicale, vă rugăm să contactați permissions@rferl.org. Iată mai multe informații despre termeni și condiții (în engleză).

Oportunități de angajare

Toate locurile de muncă actuale disponibile pot fi găsite aici (în engleză). Pentru mai multe informații despre oportunitățile de burse de jurnalism, vizitați paginile de burse Vaclav Havel și Jiri Dienstbier.

Protecția datelor cu caracter personal

Radio Free Europe/Radio Liberty tratează cu seriozitate dreptul la confidențialitate. Deoarece avem sediul central în Praga, Republica Cehă, unde colectăm și procesăm majoritatea datelor cu caracter personal, suntem obligați să respectăm legislația europeană privind confidențialitatea datelor. Puteți citi mai multe informații aici.

INFO

XS
SM
MD
LG