Linkuri accesibilitate

Focar de Covid-19 la IPJ Olt: șeful, adjunctul și patru subordonați testați pozitiv


 Imagine generică
Imagine generică

Șase polițiști de la Inspectoratul Județean de Poliție Olt, printre care inpectorul șef și unul dintre adjuncți, au fost testați pozitiv la noul coronavirus.

Toţi şase sunt în izolare la domiciliu, transmite, vineri, corespondentul Mediafax.

Cei șase au luat virusul de la un ofițer al Serviciului de Criminalitate Economică.

Vineri, peste 10 poliţişti care au intrat în contact direct cu poliţistul de la SICE, confirmat cu COVID-19, au fost testaţi. Cinci dintre ei, printre care şi şefii Poliţiei Olt au fost confirmaţi cu infecţie cu SARS-COV2. Toţi se află la domiciliu, potrivit unor surse din cadrul IPJ Olt.

De la începutul epidemiei şi până acum, nouă poliţişti din Olt s-au îmbolnăvit de COVID-19. Unul dintre ei a murit.

Alexandra Dicu, purtător de cuvânt al IPJ Olt, a declarat că activitatea instituţiei nu este afectată, întrucât capacitatea de asigurare a intervenţiilor este gestionată corespunzător.

„Pe lângă măsurile luate zilnic pentru protecţia personalului, schimbarea programului de lucru pentru distanţarea socială, utilizarea materialelor de protecţie şi dezinfectare, au fost aplicate măsurile suplimentare pentru dezinfectarea spaţiilor de lucru şi mijloacelor auto în vederea prevenirii răspândirii virusului. “, a declarat Alexandra Dicu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

Abonează-te la
„3 minute” de la Europa Liberă

Luni – vineri, scurt și cuprinzător

XS
SM
MD
LG