Linkuri accesibilitate

Jurnalul Irinei (4) - Amenințări cu moartea, racolări perverse și interceptări ilegale


10:32 – M-am trezit brusc în capul oaselor și am țipat ca proasta. Am visat că vine duba și-l ia pe Liviu cu mascații din biserică, chiar în ziua nunții. Așa ceva te poate dărâma psihic oricât ai fi de puternică ca femeie. Diseară, înainte de culcare, o să mă uit la Romania TV, poate nu mai visez chiar atât de urât.

11:00 – Am sunat-o pe Viorica Dăncilă să-i spun că nu mai mergem împreună la coafor. Mi-e frică să ies în oraș de când am primit amenințări de la un psihopat, pe pagina de Facebook a partidului. Un tip care se dădea drept Victor Ponta mi-a scris, citez, ”te rezolv eu, panaramă mică, dacă nu te înscrii în Pro România”. Am anunțat organul de Poliție la 112 și pe Carmen Dan. Mi-a dat asigurări că vorbește ea cu Mark Zuckerberg ca să afle totul despre acest parazit care mă amenință. Drăguț din partea ei.

11:10 – Apropo de Ponta, nu l-am mai văzut pe Liviu atât de nervos de când l-a masat indianca aia din Maldive cu ulei de motoscuter în loc de ulei de trandafiri. Îl înțeleg. Ponta ne-a furat patru parlamentari în ultima vreme cu ajutorul statului paralel și serviciilor. Noroc cu Codrin Ștefănescu (zis și Cap de Plută) care i-a spus lui Liviu că aduce el 10-11 deputați de la minorități și 10-11 de la PNL. Cică le-a promis că le dă contracte de salubritate la autostrada Iași-Tg. Mureș și bilete la concertul de manele de Anul Nou, de la Strehaia.

12:22 – Mă plictisesc singură. Liviu n-a vrut să mă ia la partid, ca să fac curat în casă. Scrie cu grafitti pe pereți , noaptea, prin tot orașul, deghizat in rapper, cu glugă pe cap, măscări la adresa lui Iohannis, care mi-e rușine să le scriu, și le trimite pe WhatsApp la Cotroceni. E ultima lui pasiune. Se mai distrează și el, că e foarte tracasat in rest.

13:34 – Iar mă plictisesc. Mă uit la nunțile postate pe Youtube. O mireasă beată și grasă s-a împiedicat și a căzut peste socrul mare. Îmi vine să râd, dar mă abțin ca să nu atrag ghinionul. Cred în superstiții.

15:02 – M-a sunat Ion Țiriac personal să mă întrebe dacă nu vreau să-l înscriu pe viitorul meu copil (și al lui Liviu, normal!) la grădinița lui cu program sportiv din complexul Stejarii. Cică moșul îmi dă discount de 5 la sută. Pot să aleg de pe acum între secțiile de tenis, tenis cu piciorul, tenis de masă sau tenis de pat. Ăsta ii place lui Liviu cel mai mult. :)

18:02 – Am comandat din oraș mâncare chinezească și cretinii mi-au adus două pizza. Asta-i sigur mâna statului paralel și a lui Iohannis, care mi-au interceptat convorbirea și au vrut să-și bată joc de mine. Ne le-am dat satisfacție. Am mâncat cele două pizza până la ultima firimitură, deși erau cu piept de pui. Puiul conține hormoni de la care îmi cresc sânii foarte tare.

20:11 – M-a sunat ministrul Teodorovici să mă întrebe dacă sunt mulțumită cu bugetul pe 2019. I-am spus că nu, deoarece nu este inclusă și nunta în buget. I-am închis telefonul.

20:12 - M-a sunat din nou. A inclus-o la Ministerul Dezvoltarii unde o să fie Olguța ministră. Dacă o acceptă neamțul. Sper. Of, în ce țară de proști trăim.

XS
SM
MD
LG