Linkuri accesibilitate

Roșia Today: Pe canicula asta, singurul politician care are tot confortul asigurat este Liviu Dragnea


Roșia Today
Roșia Today

Roșia Today veghează chiar și în această perioadă, când țara este în vacanță.

Așa că ne-am tras slipul ăla de gală, ne-am pus un papion, ca să ne bronzăm cu model, și am trecut să facem câteva recomandări celor care petrec mini-concediul de Rusalii, fie ei politicieni sau simpli cetățeni.

Grupul Rosia Today
Grupul Rosia Today

Doamnei Viorica Dăncilă, care ne-a anunțat că recent dumneaei a redevenit ea “însuși” îi recomandăm să se mai odihnească un pic zilele astea. Nu de alta, dar cu aplombul care o stăpânește de ceva vreme, este pericolul să redevină nu doar ea însăși, ci va fi și PSD-ul însuși, guvernarea însăși, România însăși, ba chiar Uniunea Europeană însăși, pentru că, în definitiv, Dăncilă mai este, până la finalul lui iunie, șefă a UE prin rotație. De asemenea îi recomandăm și o schimbare de Cex, poate o ajută. N-ar fi rău.

  • Domnului Eugen Disco Teodorovici, cel care ne flutură mereu pe sub nas creșterile economice record, îi recomandăm să lase puțin în pace economia care dudie. Nu de alta, dar dacă duduie așa tare economia, nu ne mai putem odihni week-end-ul ăsta. Deci, Eugene, ia cheile economiei de la Vâlcov și trage-o nițel pe dreapta! Iar pe tine te rugăm să nu mai dai muzica așa de tare prin discotecile de pe litoral, unde o să stai să te distrezi în interes de serviciu.
  • Pe băieții de bani gata, care vin cu elicopterul la Loft Mamaia, îi rugăm să aibă mare grijă cu aventurile de o noapte. Dacă vor să arunce la coș pițipoancele a doua zi dimineața, îi sfătuim să recicleze corect și să pună în coșul pentru plastic silicoanele și în cel pentru metale lănțișoarele, inelele, Rolexurile, Porcheurile, etc. Traim intr-o țară civilizată, nu?
  • Lui Liviu Dragnea îi recomndăm să se bucure de mediul în care se află, că afară e prăpăd cu căldura.
  • Celor care vor musai să petreacă zilele acestea pe litoralul românesc le recomandăm, pentru evitarea aglomerației de pe A2, o rută ocolitoare. Mergeți prin Grecia și rămâneți acolo vreo zece zile, la plajă, că litoralul nostru oricum e varză. Dacă pe drumul de întoarcere puteți să mai rămâneți și în America sau Anglia, următorii douăzeci de ani, nu vă sfiiți să faceți acest ocol prin timp și spațiu. Vă anunțăm noi când România va redeveni ea însăși, asemenea Vioricăi Dăncilă.
  • Domnului Rareș Bogdan îi recomandăm să nu cumva să iasă pe plajă fără batistă de mătase în pieptul lui voinic, dar asortată musai la slip. Să-și dea cu cremă pe cap, că e păcat de ideile europene care urmează să ne reprezinte țara și să pună pe Facebook și Instagram ceva poze cu soția in costum de baie, cum a mai făcut, ca să înțelegem și noi mai bine doctrina bogdano-liberală.
  • Doamnei Gabrilea Firea îi recomandăm să aibă mare grijă deoarece la căldură sârma are tendința de a se dilata, deși bugeul Bucureștiului se contractă puternic până la dispariție.
  • Pe domnul Iohannis îl sfătuim să ia o pauză că e pe cai mari și nu trebuie să fie nici atent nici îngrijorat pâna după Rusalii.
  • Domnului Traian Băsescu îi recomandăm mai multă gheață în tărie și să ne trimită niște note informative despre colegii cu care petrece această mini-vacanță.

Iar pe dumneavoastră, în caz că sunteți acasă și vreți să faceți ceva mai interesant decăt să mergeți în locuri publice de distracție și relaxare, vă sfătuim să vă uitați pe HBOGO la serialul Cernobîl. Merită!

Acesta este un text satiric, iar opiniile autorului nu coincid, neapărat, cu poziția Radio Europa Liberă

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG