Linkuri accesibilitate

Rezultatele probelor ADN arată că oasele găsite în curtea lui Dincă aparțin Alexandrei. O a treia posibilă victimă


ROMANIA CARACAL Dincă reconstituire
ROMANIA CARACAL Dincă reconstituire

Rezultatul testelor ADN indică faptul că oasele găsite în casa lui Gheorghe Dincă aparțin Alexandrei Măceșanu. Informația a fost comunicată oficial familiei Alexandrei de către ministrul Justiției, Ana Birchall.

Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei, violate și ucise , a scris pe pagina sa de Facebook ”Oameni buni ai acestei tari care ne-ati foet alaturi. ALEXANDRA ESTE CONFIRMATA DECEDATA de testele ADN. Ministrul Justitiei l-a anuntat pe varul meu Am esuat. Nu am reusit sa salvez viata acestui minunat copil”, a scris Alexandru Cumpănașu pe pagina sa de Facebook.

În acest moment, există informații aproape certe despre trei victime, în baza probelor ADN analizate, potrivit ziare.com.

Există indicii că încă 20 de dispariții ar putea avea legătură cu Gheorghe Dincă, fiind făcute cercetări amanunțite în acest moment legate de posibila ucidere a încă 20 de fete, spun sursele menționate.​

În cursul zilei de vineri, surse din Institutul Național de Medicină Legală "Mina Minovici" au declarat că rezultatele expertizei antropologice finalizate vineri arată că oasele ridicate de la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal aparțin unei fete cu vârsta între 15 și 17 ani, potrivit Mediafax.

Vineri a avut loc o nouă percheziție al casa lui Gheorghe Dincă, de unde au fost prelevate noi probe care au fost trimise la analiză. Gheorghe Dincă a confirmat declarația inițială că a ucis-o atât de Alexandra Măceșanu, cât și pe Luiza Melencu, precum și procedura prin care a făcut-o.

Telefonul Alexandrei Măceșanu și cartela SIM au fost găsite înt-un parc din Caracal, la circa 3 kilometri de locuința lui Gheorghe Dincă. Telefonul și cartela erau aruncate la distanță mare unul de celălalt.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG