Linkuri accesibilitate

Paul Stănescu revine cu precizări pentru Roșia Today: Cât am condus eu județul Olt, a fost eradicată interlopia”


Paul Stanescu, despre ”interlopia” de la el din județ
Paul Stanescu, despre ”interlopia” de la el din județ

Fostul președinte CJ Olt, Paul Stănescu, a susținut recent, la o televiziune, că vina pentru slăbiciunile de astăzi ale poliției o poartă politicienii. Practic, el ne-a luminat. Nici prin cap nu ne-ar fi dat așa ceva, nimeni n-ar fi bănuit că peștele de la cap se-mpute. La insistențele reporterilor Roșia Today, Stănescu a revenit cu precizări.

Grupul Rosia Today
Grupul Rosia Today

R.T.: Domnule Stănescu, câți interlopi mai erau în județul Olt în timpul mandatului dumneavoastră la conducerea CJ?

P.S.: Doi. Pe unul l-am urmărit cu câinii, prin pădure, dar l-am prins repede. Pe celălalt a trebuit să-l așteptăm până a ieșit și s-a predat singur.

R.T.: Cum așa?

P.S.: L-am izolat. A fost o strategie. E logic. Dacă ești singurul interlop din județ, stai tot timpul singur, normal că te plictisești și intri în depresie. Nu mai avea cu cine să se înhaite la rele. Toți oamenii din jurul lui erau buni, totul funcționa ca la carte. Veneau poliţişti din Elveția să ia notițe, să le facem training. Așa că, ultimul interlop al Oltului, din vremea mea, a venit în fața Consiliului Județean, s-a pus în genunchi, a început să plângă și să-și ceară scuze.

R.T.: Și ce-ați făcut cu el?

P.S.: L-am reintegrat în societate. Cu ajutorul lui am prins ultimul homosexual din Olt, unul care se ascundea la marginea localității Grojdibodu, lângă doi pruni, şi l-am trimis in Olanda. În acest fel am rezolvat şi treaba asta cu diversitatea care o sprijinim.

R.T.: Și acum de ce credeți că a înflorit din nou traficul cu ființe umane în Olt? De ce sunt iarăși interlopi, de ce sunt răpiri, violuri, crime?

P.S.: Cât am condus eu județul Olt, a fost eradicată interlopia. Băsescu a distrus statul, sectoriştii au dispărut, iar interlopii au revenit. Nu mai e o evidență, ca pe vremuri, cand erau sectoriştii. Interlopii trebuie să aibă pe cineva care să-i cunoască, unde stau, ce fac, care să îi întrebe dacă e frumos ce fac, înţelegeţi? Așa îi ții sub control, apoi îi izolezi și îi elimini, în Italia, Anglia sau unde vor ei. Cum am făcut noi. Trebuie doar să vrei.

R.T.: Ați spus că poliţia e de vină că e slabă, da?

P.S.: Da. De exemplu, observ un amatorism cras în cazul acesta de la Caracal. Văd că abia acum se face expertiză informatică pe aparatura criminalului Dincă, după atîtea zile, şi că respectivul are cont de Facebook. Poate că nenorocitul ademenea fete pe Facebook cu metoda lover boy. Şi chestia asta o cercetezi după atîtea zile? E grav. Ca șef de județ trebuie să urmărești totul pe Facebook, asta trebuie să faci.

R.T.: Ce sfaturi le-ați da oamenilor din Olt, mai ales după tot ce s-a întâmplat în ultima vreme?

P.S.: Să fie uniți și să sune la 112 cât de des pot, până le iese.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG