Linkuri accesibilitate

VIDEO Un avion ucrainean, cu cel puțin 167 de persoane la bord, s-a prăbușit în Iran. Toți pasagerii au murit


167 de pasageri au murit într-un accident aviatic în Iran
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:04 0:00

167 de pasageri au murit într-un accident aviatic în Iran

Potrivit primelor informații, avionul s-a prăbușit, miercuri dimineață, la scurt timp după decolarea de pe aeroportul Imam Khomeini din Teheran, din cauza unor probleme tehnice.

Agenția iraniană de știri IRNA a declarat că 167 de pasageri și nouă membri ai echipajului aflați la bordul aeronavei operate de Ukraine International Airlines au murit.

Avionul, un Boeing 737, utilizat pentru zboruri pe distanță scurtă sau medie, fusese pus în funcțiune cu nici patru ani în urmă.

Autoritățile iraniene au trimis echipe de salvare în zonă. Directorul serviciului iranian pentru situații de urgență, Pirhossein Koulivand, a declarat că „avionul este în flăcări" și că speră să poată fi salvați unii pasageri.

Zborul PS752 al companiei aeriene ucrainene era programat să plece din Teheran la ora locală 5:15 și să zboare direct pe aeroportul Boryspil din Kiev.

„Urmărim rapoarte conform cărora un 737-800 ucrainean s-a prăbușit la scurt timp de la decolare, în Teheran", a declarat site-ul de urmărire a zborurilor Flightradar 24 pe o rețea de socializare.

Compania Boeing a declarat că strânge mai multe informați despre accidentul de avion din Iran.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG