Linkuri accesibilitate

Ioana Constantin, secretar de stat în Ministerul Muncii, și-a dat demisia


Ioana Constantin a explicat că rațiunile demisiei sale sunt de natură electorală, fiind desemnată de partidul din care face parte, PMP, coordonator al campaniei pe plan național
Ioana Constantin a explicat că rațiunile demisiei sale sunt de natură electorală, fiind desemnată de partidul din care face parte, PMP, coordonator al campaniei pe plan național

Ioana Constantin, secretar de stat în Ministerul Muncii, și-a dat luni demisia din guvern, pentru că în urmă cu o zi Colegiul Național al PMP, partid din care face parte, a desemnat-o coordonator al campaniei partidului la nivel național.

Intrată în direct la Digi 24, Ioana Constantin a spus că nu există niciun motiv de nemulțumire care să justifice demisia din guvern și a reluat mesajul postat pe pagina sa de Facebook.

„A fost o onoare să fac parte din Guvernul României, iar acum închei activitatea de secretar de stat la Ministerul Muncii și Protecției Sociale pentru a mă dedica campaniei PMP pentru alegerile locale.

La ședința Colegiului Național din 15 februarie, colegii mei din PMP mi-au acordat încrederea și responsabilitatea de a coordona la nivel național campania pentru alegerile locale din acest an. Am avut o colaborare bună cu ministrul Violeta Alexandru și oamenii pe care i-am întâlnit în minister. Mă bucur că am putut lucra împreună. Las în urmă, în lucru, un proiect care sper că se va concretiza: un acord cu Republica Moldova pentru piața forței de muncă.

E nevoie de o schimbare radicală în cele mai multe dintre județele țării. Iar alegerile locale sunt fundamentale. Din acest motiv, PMP a susținut și susține cu toată convingerea revenirea la alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

A fost o perioadă agitată politică. Cred că România are nevoie de stabilitate și predictibilitate.

Ne apucăm de treabă! Ne vedem în județele dvs.! PMP+10%”, a scris Ioana Constantin pe pagina sa de Facebook.

Ioana Constantin a amintit că partidul său nu este un susținător al anticipatelor, în schimb susține organizarea alegerilor în două tururi de scrutin.

XS
SM
MD
LG