Linkuri accesibilitate

Prefectul de Olt, în stare gravă. El a fost internat ca asimptomatic cu Covid-19 pe 12 iulie


Prefectul Florin Homorean

Starea de sănătate a prefectului de Olt, Florin Homorean, s-a agravat, motiv pentru care medicii au luat decizia trasferării sale la un spital din Capitală.

Homorean a fost diagnosticat cu Covid-19 pe 12 iulie. Deși asimptomatic, el a luat decizia să se interneze la spitalul de urgență din Slatina.

Marți seară, el a fost transferat la Spitalul Colentina din Capitală după ce starea acestuia s-a agravat.

Surse medicale citate de TVR susțin că Homorean are probleme de respirație, în urma scăderii saturației, tușește foarte mult și are o stare generală proastă. În ciuda tratamentuluia administrat, starea sa de sănătate s-a deteriorat.

Prefectul județului Olt, Florin Homorean, a anunțat, duminică, 12 iulie, pe Facebook, că a fost diagnosticat cu COVID-19 și că este internat la Spitalul Județean Slatina.

„În urmă cu câteva minute am fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, fiind confirmat cu virusul Sars-Cov-2. În cursul zilei de ieri, pentru a nu exista vreo suspiciune cu privire la contactul meu cu persoane pozitive, am fost testat, cu rezultat pozitiv astăzi”, a scris Homorean pe pagina de socializare.

Acesta a precizat că starea lui de sănătate este bună și a făcut apel la responsabilitate din partea cetățenilor.

„Starea mea de sănătate este bună, nu prezint simtomatologie specifică COVID-19. Fac un apel la responsabilitate pentru toţi cetatenii din judeţul Olt! Virusul nu iartă pe nimeni!”, a mai scris prefectul Florin Homorean.

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

Multimedia

Explozie la o navă civilă străină în portul Sulina
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:00:28 0:00
XS
SM
MD
LG