Linkuri accesibilitate

Gara Caracal: traficul este închis duminică seară. Sunt scurgeri de propan dintr-un tren de marfă privat


Trafic feroviar oprit la Caracal, în urma unui apel la 112, referitor la o scurgere de propan la unul dintre vagoanele de marfă.
Trafic feroviar oprit la Caracal, în urma unui apel la 112, referitor la o scurgere de propan la unul dintre vagoanele de marfă.

ISU: Robinetul a fost închis - CBRN a făcut măsurători și valorile sunt zero. Patru trenuri de călători, oprite în gările învecinate.

Traficul feroviar a fost oprit la Caracal (jud. Olt), din cauza unor scurgeri de propan dintr-un vagon al unui tren de marfă privat (GFR). Reprezentanții CFR au anunțat că patru trenuri de călători au fost oprite în stațiile din aproprierea Caracalului.

ISU Olt: „robinetul a fost închis. În urma măsurătorilor echipajului CBRN toate valorile au fost zero.”

Traficul feroviar pe raza stației Caracal a fost închis de la 20.10 de către reprezentanții Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă - spune Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA. Serviciile de urgență au fost solicitate- conform Oanei Brânzan, purtător de cuvânt CFR- „pentru intervenţia la un tren privat de marfă, garat la linia 6, garnitură încărcată din care s-au observat scurgeri de conţinut (propan) din penultimul vagon”.
„În urma unui apel la Numărul Unic 112, care anunţa scurgeri la un robinetul unui vagon încărcat cu propan, în Gara Caracal, la locul evenimentului au fost dislocate două autospeciale de stingere, o autospecială CBRN (Chimic, Biologic, Radiologic şi Nuclear) şi două autospeciale pentru primă intervenţie. Pentru protecţia populaţiei din zona Gării Caracal, a fost balizat un perimetru de siguranţă de 400 de metri. Nu au fost persoane evacuate. În urma manevrelor efectuate de echipele de intervenţie şi personalul de pe locul de muncă, robinetul a fost închis, iar în urma măsurătorilor echipajului CBRN toate valorile au fost zero”, a precizat ISU Olt.
XS
SM
MD
LG