Linkuri accesibilitate

Acord USR-PLUS pentru alegerile din sectorul 1


Clotilde Armand va candida din nou pentru primăria sectorului 1.
Clotilde Armand va candida din nou pentru primăria sectorului 1.

USR și PLUS Sector 1 au încheiat un acord pentru alegerile locale din iunie, urmând să aibă o listă comună de candidați pentru consiliul local.

Lista de candidați pentru Consiliul Local al Sectorului 1 va fi deschisă de Diana Buzoianu, președinta PLUS Sector 1. Cei doi viceprimari propuși prin acordul birourilor reunite ale ambelor filiale sunt Diana Buzoianu și Oliver Păiuși. Clotilde Armand, în prezent europarlamentar, va fi candidatul Alianței USR-PLUS pentru funcția de primar al sectorului 1.

„Lista de consilieri locali pe care o propunem cetățenilor Sectorului 1 are o componență echilibrată. Avem oameni cu experiență care luptă de ani cu sistemul, avem oameni tineri și plini de energie, cu specializări diverse și opinii fundamentate. Nu mai vrem să asistăm la o majoritate în Consiliul Local care votează fără să citească proiectele de hotărâre, care mimează democrația locală în detrimentul tuturor. Cu aceasta echipă de consilieri în Sectorul 1, vom schimba practicile care ne țin în subdezvoltare de 30 de ani”, a afirmat Clotilde Armand, conform Mediafax.

Diana Buzoianu, liderul filialei PLUS Sector 1 a spus că e momentul ca cele două formațiunii „să lupte” împreună.

„A venit momentul să ne luptăm pentru un Sector 1 care să fie, real, al nostru. A venit momentul să luptăm pentru aceleași standarde de viață ca în celelalte capitale europene cu ale căror resurse deja ne putem compara. De 30 de ani trăim într-o logică condusă de interesele unor grupuri restrânse. În câteva luni putem să spunem, împreună, că ne-am săturat”, a afirmat Diana Buzoianu.

XS
SM
MD
LG