Linkuri accesibilitate

Adina Vălean, avizată favorabil de comisia de specialitate a Parlamentului European


Adina Vălean este propunerea României pentru funcția de comisar european.

Adina Vălean, propunerea României pentru funcția de comisar european pentru Transporturi, a primit aviz favoriabil în Comisia pentru Transporturi a Parlamentului Uniunii Europene

„Adina Vălean ne-a convins. Candidatura sa a trecut cu 36 de voturi de coordonatorii din #TRAN. Avem în Adina Ioana Vălean un potențial comisar pentru transporturi care înțelege că trebuie să fie alături de Parlament în a respinge tăierile de buget din acest sector, pe care le propune Consiliul”, a scris pe Facebook europarlamentarul Marian-Jean Marinescu.

Adina Vălean este europarlamentar în Grupul Partidului Popular European (Creştin Democrat), preşedinte al Comisiei pentru Industrie, Cercetare şi Energie.

În urma recomandărilor comisiilor parlamentare, Conferința președinților va decide pe 21 noiembrie dacă Parlamentul a obținut informații suficiente pentru a declara închis procesul audierilor. Dacă acest aspect este confirmat, plenul Parlamentului va supune la vot alegerea Comisiei în ansamblul său pe 27 noiembrie, la Strasbourg.

Facebook Forum

Forțele ucrainene resping atacurile rusești „nelimitate" pe frontul din Donețk
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:03:36 0:00
XS
SM
MD
LG