Linkuri accesibilitate

Adrian Țuțuianu: Ponta poate fi candidatul Pro România la Capitală


Victor Ponta, președintele Pro România, fost președinte și premier al PSD
Victor Ponta, președintele Pro România, fost președinte și premier al PSD

Senatorul Adrian Țuțuianu a anunțat joi că Pro România va susține candidatura lui Victor Ponta, președinte al partidului la Primăria Capitalei și că a renunțat să o mai susțină pe Gabriela Firea după eșecul negocierilor cu PSD.

„Cred că vom avea o soluție foarte bună, discutăm cu personalități importante. Ultima variantă e Victor Ponta, candidatura sa la Primăria București va crea un avantaj extraordinar partidului. Majoritatea din partid credem că intrarea lui Ponta va fi benefica pentru partid, daca nu găsim o personalitate foarte cunoscută care să aducă un scor cu două cifre. Ținta la locale în București e de 15%. Victor Ponta a spus ca dacă va fi nevoie și nu găsim o soluție, își va asuma o candidatură”, a declarat Adrian Țuțuianu la Digi 24.

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a spus că Ponta ar fi un candidat bun, dar el o susține deocamdată pe Gabriela Firea.

„Prima opțiune rămâne Gabriela Firea, așa cum au fost discuțiile până acum”, a spus Tăriceanu. El a spus, însă, că discuțiile cu Pro România continuă cu privire la un potențial candidat comun.

XS
SM
MD
LG