Linkuri accesibilitate

Al treilea caz de coronavirus, confirmat în interiorul Ministerului Justiției


Cătălin Predoiu, în sediul Ministerului Justiției
Cătălin Predoiu, în sediul Ministerului Justiției

Ministerul Justiției a anunțat că își mută activitatea în regim de telemuncă după ce a fost depistat celui de-al treilea angajat infectat cu coronavirus, în persoana unui angajat de la direcția contencios care a fost în contact direct cu primul caz de Covid 19.

„Începând cu data de 14.04.2020, Ministerul Justiției va intra în regim de telemuncă până în data de 21.04.2020, în urma confirmării unui al treilea caz de COVID-19 în cadrul aparatului Ministerului.

Excepție de la această regulă vor face ministrul, secretarii de stat, cabinetul ministrului, serviciul de informații clasificate, direcția tehnologia informației, care vor continua să lucreze de la sediul ministerului.

Noul caz a fost confirmat ieri seară, 12 aprilie, și este un angajat al direcției contencios, aflat între contactele primului caz confirmat. Persoana nu a mai fost prezentă în Minister din data de 9 aprilie.

Reamintim că, în zilele de 10, 11 și 12.04, sediul Ministerului Justiției a fost decontaminat succesiv prin nebulizare. Ministerul Justiției a făcut anunțurile necesare către DSP București în vederea luării tuturor măsurilor legale", transmite Ministerul Justiției, printr-un comunicat de presă.

Pe 9 aprilie Ministerul Justitiei a anunțat ca unul dintre angajații săi de la direcția contencios a fost confirmat pozitiv pentru COVID-19. În aceeași zi a fost confirmat și un al doilea caz, angajat de la departamentul de buget finanțe.

XS
SM
MD
LG