Linkuri accesibilitate

Ambasadorul SUA la București s-a întâlnit cu Marcel Ciolacu


Adrian Zuckerman ambasador SUA
Adrian Zuckerman ambasador SUA

Ambasadorul SUA la București, Adrian Zuckerman, i-a transmis liderului PSD, Marcel Ciolacu, într-o întrevedere pe care au avut-o, că Statele Unite ale Americii sunt și vor fi cel mai bun prieten al României în regiune și că vor oferi tot sprijinul necesar pentru aprofundarea parteneriatului strategic atât sub aspect militar, cât și din punct de vedere economic și al statului de drept.

Informația a fost dată publicității de biroul de presă al PSD care a anunțat și mesajele pe care președintele interimar al social-democraților le-a avut pentru noul ambasador american.

Marcel Ciolacu, care este și lider al Camerei Deputaților, a arătat că „Parlamentul este hotărât să contribuie la crearea unui mediu propice pentru afaceri și investiții. Cei doi oficiali susțin continuarea dialogului dintre SUA și România”, a anunțat liderul PSD într-un comunicat.

„Apreciem tranziția fără sincope la nivelul conducerii Ambasadei, ceea ce a permis o reprezentare neîntreruptă a SUA în România, la nivel ambasadorial. Este un semnal puternic privind importanța pe care Statele Unite ale Americii o acordă României, dar și angajamentul personal al Excelenței Voastre față de misiunea majoră care v-a fost încredințată”, a arătat liderul PSD într-un comunicat transmis presei după o întâlnire pe care a avut-o cu oficialul american.

Cei doi oficiali au susținut ideea ca dialogul dintre România și SUA să continue „în același ritm accelerat din ultima perioadă”.

„Vă asigur de întreaga prietenie şi deschidere pentru o conlucrare constructivă, de la nivelul dialogului parlamentar, în susţinerea relaţiilor dintre ţările noastre şi a cooperării în proiecte de interes reciproc, dar și pentru înregistrarea unor progrese semnificative în cadrul parteneriatului strategic româno-american!”, a subliniat Marcel Ciolacu.

Președintele Camerei Deputaților i-a transmis diplomatului că Parlamentul României e dispus să contribuie la crearea unui mediu propice pentru afaceri și investiții,

Președintele Camerei Deputaților a declarat că Parlamentul este hotărât să contribuie, conform atribuțiilor sale constituționale, la crearea unui mediu propice pentru afaceri și investiții prin: sporirea predictibilității și transparenței legislației fiscale și asigurarea unui cadru legislativ stabil și transparent, care să ofere beneficii economiei naționale și investitorilor.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG