Linkuri accesibilitate

Ministrul Apărării începe o vizită în SUA și are întâlniri cu secretarul apărării Lloyd Austin și cu generalul Mark Milley


Ministrul Apărării Naţionale începe o vizită în SUA și are întâlniri cu secretarul apărării Lloyd Austin și cu generalul Mark Milley
Ministrul Apărării Naţionale începe o vizită în SUA și are întâlniri cu secretarul apărării Lloyd Austin și cu generalul Mark Milley

Ambasada României în SUA anunţă joi, într-o postare pe Facebook, că Ministrul Apărării Naţionale, Angel Tîlvăr, începe o vizită în Statele Unite ale Americii. Delegaţia română va marca aniversarea a 30 de ani de la stabilirea parteneriatului între Forţele Armate Române şi Garda Naţională Alabama.

„Ministrul Apărării Naţionale, Angel Tîlvăr, începe astăzi, o vizită în Statele Unite ale Americii, cu participarea şefului Statului Major, generalul Daniel Petrescu, precum şi a altor oficiali. Delegaţia MApN va avea întâlniri la Washington cu secretarul apărării, Lloyd Austin, cu generalul Mark Milley, şeful Statelor Majore Întrunite ale Forţelor Armate ale SUA, precum şi la Casa Albă – Consiliul Securităţii Naţionale”, anunţă ambasada.

„De asemenea, delegaţia MApN se va întâlni cu preşedinţii Comisiilor pentru Forţe Armate din Senatul SUA şi, respectiv, Camera Reprezentanţilor, precum şi cu reprezentanţi ai industriei americane de apărare şi din mediul de reflecţie strategică şi expertiză”.

Cu prilejul vizitei, delegaţia română va marca aniversarea a 30 de ani de la stabilirea parteneriatului între Forţele Armate Române şi Garda Naţională Alabama.

„Astfel, delegaţia MApN se va deplasa în statul Alabama, unde, între 2 şi 4 aprilie, va avea întâlniri cu guvernatorul statului Alabama, conducerea Gărzii Naţionale Alabama, precum şi cu legislativul şi mediile locale”, mai precizează Ambasada României în SUA.

XS
SM
MD
LG