Linkuri accesibilitate

O aeronavă ușoară, cu șapte persoane la bord, a aterizat forța la Tuzla. Două persoane, transportate la spital


Două persoane au fost transportate la spiralul județean din Constanța, de către echipaje ale SMURD și ale Serviciului de Ambulanță, după ce o aeronavă cu șapte oameni la bord a aterizat forțat pe aerodromul din Tuzla.

O aeronavă uşoară, civilă, cu un pilot și șase parașutiști la bord, a aterizat forțat sâmbătă pe aerodromul din Tuzla. Două persoane au fost transportate la spital, potrivit ISU Constanța, citat de Agerpres.

''În această după-amiază, am fost solicitaţi prin apel unic de urgenţă la numărul 112 să intervenim la aerodromul din Tuzla, acolo unde o aeronavă uşoară a aterizat forţat cu şapte persoane la bord: un pilot şi şase paraşutişti'', au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Constanţa.

La fața locului au intervenit un echipaj de prim ajutor SMURD şi un echipaj cu asistent al Serviciul Județean de Ambulanță (SAJ).

În urma incidentului, doi bărbați, cu vârste de 53 și 42 de ani, au suferit traumatisme lombare și au fost transportați la spital.

''La aeroportul civil de la Tuzla, a avut loc o aterizare forţată a unui avion civil. Au rezultat doi pacienţi, membri ai echipajului, conştienţi, stabili hemodinamic şi respirator, ambii cu traumatism lombar, necomplicat neurologic. Nu au existat şi alte persoane implicate în incident'', a precizat SAJ Constanţa, citat de agenția de presă.

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

Multimedia

Explozie la o navă civilă străină în portul Sulina
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:00:28 0:00
XS
SM
MD
LG