Linkuri accesibilitate

Un autocar cu zeci de ucraineni a lovit un limitator de înălțime în Năvodari. Doi copii printre cei 15 răniți


Un autocar cu ucraineni, implicat într-un accident rutier în Năvodari
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:00:34 0:00

15 persoane au fost rănite într-un accident rutier, luni seară, din județul Constanța. Printre răniți se numără și doi minori. Autocarul în care se aflau a intrat într-un limitator de înălțime din Năvodari. Șase persoane au ajuns la spital.

Un autocar în care se aflau aproximativ 40 de pasageri ucraineni a lovit un limitator de înălţime la trecerea pe sub un pod, în localitatea Năvodari din județul Constanța.

Accidentul a avut loc la puțin timp după ora 21:00, iar imaginile de la fața locului arată partea superioară a autocarului distrusă parțial și oamenii care se grăbesc să iasă.

Potrivit ISU Constanța, cel puțin 15 persoane au fost rănite și sunt conștiente. Printre răniți se numără și doi minori.

Șase dintre persoanele rănite au fost transportate la spital.

La fața locului au intervenit șase echipaje ale ISU și trei ale Ambulanței, fiind activat planul roșu de intervenție ca urmare a numărului mare de persoane implicate.

Autocarul se îndrepta spre Odesa, potrivit Antena 3, iar din primele informații de la fața locului se pare că GPS-ul l-a îndreptat pe această rută.

Accidentul din județul Constanța amintește de cel de la Pasajul Unirii din București, din decembrie anul trecut, când un autocar din Grecia a lovit limitatorul de înălțime. Atunci, un bărbat de 53 de ani a decedat, iar alți 21 de turiști au fost răniți.

  • 16x9 Image

    George Costiță

    A intrat ca Senior Correspondent în echipa Europei Libere în ianuarie 2022, după zece ani în care a scris despre cele mai importante evenimente interne și externe ale zilei în două redacții de televiziune din București și a colaborat cu o platformă de investigații. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din Iași și a câștigat experiență încă din anii studenției, colaborând cu revistele locale.

XS
SM
MD
LG