Linkuri accesibilitate

Bărbatul care l-a amenințat cu moartea pe secretarul de stat Raed Arafat a fost reținut


Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat

Bărbatul care l-a amenințat cu moartea pe secretarul de stat Raed Arafat, printr-un mesaj postat pe Facebook, a fost reținut joi pentru amenințare în scop terorist, iar vineri a fost plasat sub control judiciar, transmite televiziunea Digi 24.

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a făcut, pe 16 iulie, plângere la DIICOT pentru că a fost amenințat cu moartea. La plecarea de la sediul DIICOT, Raed Arafat a arătat că a depus plângere după două amenințări cu moartea ce „păreau serioase" și de la „oameni ce par capabili să facă rău".

„Este vorba de două ameninţări cu moartea care au fost publice şi care au fost destul de evidente, emise de oameni care pot chiar să facă rău. Aşa că am venit şi am depus plângerea, iar de aici e treaba autorităţilor. Una printr-un film care a fost postat public şi una prin postarea publică pe care o ştie toată lumea", a declarat Arafat, la ieşirea din sediul DIICOT.

El a fost amenințat pe Facebook de un individ care are legături cu autorii diversiunii de la Kaufland.

„În baza articolului 55 din Constituţia României, declar public: Având în vedere că Raed Arafat este condamnat la moarte în Palestina, că este terrorist, şi datorită crimelor pe care le-a comis împotriva cetăţenilor români (trafic de organe Mossad), EU, Coltor Raul Nicolae, prin depunerea jurământului militar la data de 1 Decembrie 2005, am primit dreptul de a ucide în numele Ţării şi al Poporului Român! Domnule Raed Arafat! O să fiu EU acela care o să vă îngroape alături de un porc într-un mormânt de piatră!! Te somez să părăseşti acest teritoriu înainte de întâlnirea noastră! Game over zdreamţo!”, i-a scris Raul Coltor, pe Facebook, lui Raed Arafat.

Autorul postării amenințării este un adept al teoriei conspirației potrivit căreia Covid-19 nu există și un apropiat al celor care au pus în scenă diversiunea de la Kaufland.

Înainte de a fi ștearsă, postarea a avut 1.500 de preluări, adică 1.500 de oameni i-au împărtășit mesajul bărbatului din Alba Iulia.

Coltor este „idolul regizorului și al actorilor de ocazie – toți, adepți MISA – care au înscenat scandalul de la Kaufland” la sfârșitul lunii mai, când au încercat să intre în supermarket fără mască de protecție și fără să accepte să i se măsoare temperatura, timp în care scena era filmată de regizorul George Adamescu.

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

Multimedia

Explozie la o navă civilă străină în portul Sulina
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:00:28 0:00
XS
SM
MD
LG