Linkuri accesibilitate

Bătăi extrem de violente în județele Prahova și Brașov - Intervenții ale jandarmilor și ale poliției, focuri de avertisment


Un conflict între mai multe persoane a avut loc, duminică seara, pe strada Brădetului din Cartierul Mimiu de la periferia municipiului Ploieşti, în zonă intervenind mai multe echipaje de poliţie, jandarmi şi luptători ai Serviciului Acţiuni Speciale (SAS), a informat IPJ Prahova, citat de Agerpres.

"În această seară, în jurul orei 21,30, am fost sesizaţi despre faptul că, pe strada Brădetului din Cartierul Mimiu, are loc un conflict între mai multe persoane. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă mai multe echipaje de poliţie, echipe ale Serviciului Acţiuni Speciale şi jandarmi, aceştia intervenind pentru aplanarea conflictului. Urmează a se stabili contextul şi persoanele implicate în acest eveniment, urmând a fi dispuse măsuri legale", precizează informarea transmisă de către reprezentanţii IPJ Prahova.

În cazul din cartierul Rahova, poliţiştii au condus la audieri 37 de persoane implicate în conflictul de duminică seara, după ce la faţa locului au intervenit mai multe forţe de ordine care au fost nevoite să facă şi uz de armamentul din dotare.

La Săcele, în județul Brașov, mai multe persoane s-au luat la bătaie, duminică, pe o stradă din Săcele, județul Brașov. A fost nevoie de intervenția poliţiştilor pentru a calma situația.

Într-o înregistrare video publicată de Sindicatul Național al Agenților de Poliție, apoi ștearsă de pe Facebook, se vede cum mai multe persoane se iau la bătaie, o persoană intră cu o mașină în plin în altele, iar apoi mașina este distrusă și șoferul este bătut crunt, conform HotNews.ro.

În imagini se mai observă cum inițial polițiștii de la fața locului par a fi depășiți numeric de situație și se întreabă unii pe alții dacă să tragă sau nu.

Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin 112 că în Săcele are loc un conflict spontan în care sunt implicate mai multe persoane, transmite Mediafax.

Au intervenit echipaje formate din polițiști și jandarmi, acestea reușind să aplaneze conflictul.

AVERTISMENT: Imagini cu puternic impact emoțional

Sursa video: Filmare martor ocular

XS
SM
MD
LG