Linkuri accesibilitate

Băsescu: Alianța PNL-USRPLUS e pe cale să piardă alegerile în București


Fostul președinte Traian Băsescu, candidat PMP la Primăria București, amenință că îl scoate în șuturi pe Ludovic Orban de la Palatul Victoria, dacă va pierde alegerile în București
Fostul președinte Traian Băsescu, candidat PMP la Primăria București, amenință că îl scoate în șuturi pe Ludovic Orban de la Palatul Victoria, dacă va pierde alegerile în București

Candidatul PMP la Primăria Capitalei, fostul președinte Traian Băsescu, spune că Alianța PNL – USRPLUS este pe punctul de a pierde alegerile în Capitală.

În opinia sa, acest lucru s-ar datora faptului că PMP a fost scos din alianța dreptei.

Băsescu scrie, într-o postare pe Facebook, că, dacă Nicuşor Dan ar fi un tânăr, l-ar compătimi pentru naivitate, dar pentru că la 51 de ani a acceptat „compromisul sulfuros” al eliminării PMP din alianţa care îl susţinea la Primăria Capitalei, este primul vinovat, în condiţiile în care, afirmă Băsescu, PMP l-a propus şi impus drept candidat al dreptei.

„În cursul zilei de sâmbătă, liderii USR şi PNL, Barna şi Orban, l-au scos la plimbare prin târg ca pe urs, pe însuşi Nicuşor Dan. Nenorociţii i-au legat de gât un carton mare pe care au desenat nişte cifre, au scris sub ele SONDAJ falsificând realitatea momentului. Să faci asta în ziua în care casele de sondaje îşi fac calibrarea şi toate partidele importante află intenţia de vot a momentului este o mare prostie”, a scris Băsescu.

Fostul președinte consideră „o dramă politică” faptul că reprezentantul PNL şi USR „este pe punctul de a pierde alegerile” în favoarea Gabrielei Firea și afirmă că dacă acest lucru se va întâmpla, el îl va lăsa pe Ludovic Orban fără serviciu la Palatul Victoria.

„Sper să nu am dreptate, dar dacă va fi aşa dragă Orban Ludovic, eu te scot în şuturi de la Palatul Victoria şi te las fără serviciu”, a mai spus Traian Băsescu.

El a negat că s-ar retrage din cursa electorală în favoarea lui Nicușor Dan.

După ce Gabriela Firea, candidata PSD, a anunțat că participă la dezbateri electorale doar dacă ceilalți participanți își fac teste COVID-19 și antidrog, Traian Băsescu spune că „a alergat îndată la laboratoare” și și-a făcut analizele solicitate de „impostoarea coruptă”, și că acestea sunt negative.

XS
SM
MD
LG