Linkuri accesibilitate

Dan Barna: „E groasă. Haideți la Vot. O zi cât următorii patru ani”


ROMANIA -- Presidential candidate Dan Barna holds a speech during an electoral rally, in Bucharest, November 7, 2019
ROMANIA -- Presidential candidate Dan Barna holds a speech during an electoral rally, in Bucharest, November 7, 2019

Copreședintele alianței USR PLUS, Dan Barna, a făcut un apel inedit duminică, pentru mobilizarea votanților. spunând că sondajele arată că la nivelul Capitalei, și nu numai, lupta este foarte strânsă.

Pentru a fi mai convingător, Barna s-a filmat în timp ce se întoarce de la Sibiu, unde a votat.

El a făcut un apel nu doar la vot, ci la mobilizarea tuturor prietenilor din lista de telefon, spunând că la București bătălia va fi foarte strânsă și se va da, cel mai probabil, pentru „câteva sute cel mult câteva mii de voturi, care vor decide ce fel de Capitală vom avea în următorii patru ani.”

El spune că „nu s-a câștigat încă nimic (...). Vă cer să vă mobilizați în orele care urmează cu toate resursele voastre. (...) E important să avem o prezență foarte bună, pentru că o prezență foarte bună dă șansa acestui oraș și tuturor orașelor, că nu vorbesc doar pentru București, să avem oamenii în care avem încredere. Mergeți la vot, e o miză importantă pentru ca la ora 21.00 să putem să avem un rezultat pentru care copiii noștri să ne mulțumească. Lăsați orice fel de scuză (...). Mergeți și votați! Ăsta e un mesaj foarte clar, nu mai avem nicio scuză. Dacă nu participăm la vot, nu avem ce să comentăm în următorii patru ani, indiferent ce se va întâmpla în oricare dintre orașe. Mergeți și votați. (...) Duceți-o pe toți prietenii, pe toți oamenii pe care-i cunoașteți și la care puteți ajunge cu un mesaj, convingeți-i să voteze, dacă nu au făcut-o. (...) Nu e nimic clarificat, nu e nicio victori obținută la acest moment, tocmai din acest motiv transmit acest mesaj cu toată seriozitatea. (...) Împreună putem să facem un rezultat din care să putem respira cu toții pe mai departe. Haideți la vot, vă îmbrățișez, ajung în București. Ne vedem la sediu, sper să fie un moment de bucurie pentru toată România.”

XS
SM
MD
LG