Linkuri accesibilitate

Bill Gates s-a vaccinat împotriva Covid-19


Bill Gates a primti prima doză de vaccin împotriva Covid-19 FOTO Twitter
Bill Gates a primti prima doză de vaccin împotriva Covid-19 FOTO Twitter

Fondatorul companiei Microsoft a primit prima doză de vaccin împotriva bolii săptămâna aceasta, potrivit unei fotografii pe care a postat-o pe contul său de Twitter, notează CNBC.

„Unul dintre beneficiile de a avea 65 de ani este că sunt eligibil pentru vaccinul COVID-19. Am primit prima doză și mă simt excelent”, a scris el.

Filantropul american a mulțumit oamenilor de știință, autorităților de reglementare, dar și personalului din domeniu sanitar pentru munca pe care au depus-o pentru combaterea pandemiei cu noul coronavirus.

Bill Gates a fost una dintre cele mai importante voci din perioada pandemiei care s-au pronunțat despre importanța unui vaccin.

Acest fapt i-a adus critici pe tot Globul din partea adepților teoriei conspirațiilor, care au văzut în miliardarul american o persoană care ar avea interese personale prin lansarea unui vaccin.

Fundația Bill și Melinda Gates a oferit 400 de milioane de dolari pentru lupta împotriva la Covid, în special pentru accelerarea finalizării vaccinurilor și a medicamentelor care ajută la combaterea bolii.

XS
SM
MD
LG