Linkuri accesibilitate

Un cunoscut blogger rus a fost asasinat


Un cunoscut blogger rus a fost asasinat
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:02:01 0:00

Un blogger rus, susţinător al războiului Rusiei în Ucraina, a murit duminică într-o explozie la o cafenea din Sankt Petersburg. Vladlen Tatarsky a devenit cunoscut după ce a susținut ofensiva militară rusă din Ucraina şi a relatat de pe linia frontului.

Autorităţile locale au demarat o anchetă, dar nu au oferit deocamdată informaţii despre modul în care s-a produs explozia. Însă, au spus că investighează uciderea bloggerului militar rus ca o „crimă de mare profil”, relatează BBC.

Luni, autorităţile ruse au anunţat arestarea unei tinere Daria Trepova, considerată principala suspectă de atentatul în care a fost ucis bloggerul militar rus, potrivit Interfax.

Anunţul despre reţinerea tinerei intervine după ce agenţiile internaţionale de presă au relatat că Ministerul de Interne rus a plasat-o în baza sa cu persoane date în căutare.

Mai multe mass-media au scris despre aceasta ca fiind suspectată de asasinarea cunoscutului blogger militar pro-Kremlin,Vladlen Tatarski, conform Reuters, EFE şi Interfax.

Numărul celor răniţi în explozia din Sankt Petersburg este de 25 de persoane, 19 dintre acestea fiind spitalizate.

XS
SM
MD
LG