Linkuri accesibilitate

Boris Johnson și-a numit fiul după cei doi medici care i-au salvat viața


Premierul britanic Boris Johnson la braț cu partenera sa Carrie Symonds

Boris Johnson şi logodnica sa, Carrie Symonds, şi-au numit fiul Wilfred Lawrie Nicholas, ultimul nume fiind ales în onoarea celor doi medici de la terapie intensivă despre care premierul britanic afirmă că i-au salvat viaţa în timp ce se lupta cu complicaţiile provocate de noul coronavirus, relatează Reuters.

Carrie Symonds a anunţat numele sâmbătă pe Instagram, alături de o fotografie cu ea şi băieţelul - al cărui păr blond seamănă deja cu cel al tatălui său.

Symonds, 32 de ani, a afirmat că fiul său, care s-a născut miercuri, a fost numit Wilfred după bunicul lui Boris Johnson, în timp ce Lawrie este numele bunicului ei.

Logodnica premierului britanic afirmă că numele Nicholas a fost ales în onoarea celor doi medici - Nick Price şi Nick Hart - despre care cuplul afirmă că i-au salvat viaţa lui Boris Johnson la Spitalul St Thomas din Londra luna trecută.

Boris Johnson, în vârstă de 55 de ani, a revenit la muncă luni după o perioadă de recuperare în urma îmbolnăvirii cu noul coronavirus. Premierul britanic, testat pozitiv pe 26 martie, a fost internat zece zile mai târziu la spitalul St. Thomas. El a fost transferat a doua zi, 6 aprilie, la terapie intensivă, unde a stat trei zile. Johnson a ţinut să le mulţumească medicilor despre care afirmă că „fără îndoială, i-au salvat viaţa".

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

Multimedia

200 de răniți într-o explozie puternică în regiunea Nagorno Karabah
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:00:33 0:00
XS
SM
MD
LG