Linkuri accesibilitate

Bucureşti: Incendiu la mai multe containere în care locuiesc ucraineni


Pompierii din Bucureşti au intervenit vineri pentru stingerea unui incendiu care a cuprins mai multe containere pe Aleea Lacul Morii.

Persoanele care foloseau aceste containere, cetăţeni ucraineni, s-au evacuat, transmite News.ro.

„Incendiul a fost stins. Au fost identificate 31 de persoane care locuiau in containerele respective. Dintre acestea, pentru un minor expus la fum a fost acordat primul ajutor, este în afara oricarui pericol, nu necesită transport la spital”, a transmis ISU Bucureşti-Ilfov.

Pentru că a existat riscul extinderii incendiului la o clădire cu parter și etaj aflată în apropiere, pompierii au acționat cu 8 autospeciale.

După ce incendiul a fost localizat, pompierii au constatat că au ars 12 containere în care locuiau persoane de naţionalitate ucraineană.

Rusia a invadat Ucraina pe 24 februarie 2022.

Europa Liberă România e pe Google News. Abonați-vă AICI
  • 16x9 Image

    Dora Vulcan

    Dora Vulcan este Senior Correspondent și s-a alăturat echipei Europa Liberă în ianuarie 2020. A intrat în presă în 1992 ca reporter de politică internă la România liberă. A devenit apoi jurnalist de investigații specializat în Justiție, preocupat de ingerința politicului în anchetele penale. În paralel, Dora a fost și stringer BBC. A scris la Revista „22” despre plagiatele din mediul universitar, a acoperit domeniul politic la Reporter Global (partener The Economist în România) și a fost editor coordonator la departamentul Social al agenției Mediafax. A fost consultant pentru filmul „De ce eu?”, despre moartea suspectă a procurorului Cristian Panait, o tragedie cu implicații politice care a marcat anii 2000.  

XS
SM
MD
LG