Linkuri accesibilitate

Candidat la primăria Mangaliei, anchetat penal pentru că a distribuit pachete alegătorilor


 Mohammad Murad, candidat independent la Primăria Mangaliei a fost filmat de presa locală în timp ce distribuia pachete cu numele și sloganul său electoral.
Mohammad Murad, candidat independent la Primăria Mangaliei a fost filmat de presa locală în timp ce distribuia pachete cu numele și sloganul său electoral.

Omul de afaceri Mohammad Murad, unul din liderii de piață din industria HoReCa, candidat la primăria orașului Mangalia, este anchetat penal după ce a fost filmat de un post de televiziune local distribuind pachete inscripționate cu numele său și cu sloganul său electoral.

„În urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini în care apare un candidat la alegerile locale în timp ce ar fi oferit mai multor cetăţeni pachete inscripţionate cu un slogan, alături de numele său, în cursul zilei de astăzi, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Mangalia s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de coruperea alegătorilor. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, a transmis IPJ Constanţa.

Murad și-a înscris candidatura la Primăria Mangalia în ultima zi permisă de lege, ca independent, după ce anunțase că intenționează să candideze la primaria municipiului Constanța.

Într-o declarație dată luni dimineață pentru postul de televiziune Digi 24, Murad a explicat că pachetele respective ar fi fost destinate angajaților săi pe care i-a rugat să-l ajute la o serie de lucrări, cu promisiunea, pe care și-ar fi onorat-o astfel, că apoi îi va vizita la propriul domiciliu pentru a-i recompensa.

XS
SM
MD
LG