Linkuri accesibilitate

„Caracatița Firea-Pandele” dusă de Nicușor Dan la sediul PSD


Romania Nicușor Dan at the PSD headquarters
Romania Nicușor Dan at the PSD headquarters

Nicușor Dan, candidatul PNL și al alianței USR PLUS la Primăria Capitalei, a susținut vineri o conferință de presă inedită din fața sediului PSD, unde a fost însoțit de echipa de campanie și a prezentat o planșă uriașă cu ilustrația „caracatița Firea-Pandele”, după numele contracandidatei sale de la PSD, Gabriela Firea, și al soțului ei, primarul din Voluntari, Florentin Pandele.

Descinderea lui Nicușor Dan și a echipei sale, președintele PNL București - Violeta Alexandru, Claudiu Năsui - președintele USR București și Vlad Voiculescu - președintele PLUS București, s-a circumscris scopului declarat de a coborî la „locul de origine al corupției din actuala administrație locală a Capitalei.”

„Am venit la sediul central al PSD pentru ca aici e centrul corupției din București. Am venit cu această planșă cu cumetriile din administrația din București. Sunt neamuri, parteneri de afaceri, colegi în dosarul Flota, oameni care nu aveau calificarea să ocupe funcțiile pe care le ocupă. Am venit să transmitem bucureștenilor că de aia nu au apă caldă, traficul e cum e, primăria e în faliment și nu s-au făcut o grădiniță sau o școală. Ei au venit ca neamuri în administrația publică din București. Și am venit ca să reamintesc primarului general al Capitalei că fuge de sigle PSD. E ultimul locotenent al lui Dragnea rămas în funcție. Cum bucureștenii și românii au scăpat de Dragnea anul trecut, bucureștenii să vină la vot să scăpăm și de Dragnea al Bucureștiului”, a declarat Nicușor Dan.



El și-a reluat invitația, adresată primarului general, la o confruntare față în față.

„Reiterez invitația către primarul Gabriela Firea să avem dezbateri unu la unu miercuri, joi și vineri în sala de consiliu a primăriei Capitalei, la care să participe toată presa. Aștept un răspuns până mâine la 17.00”, a spus Nicușor Dan.

XS
SM
MD
LG