Linkuri accesibilitate

Carmen Dan, audiată ca martor în dosarul Tel Drum


Carmen Dan a fost susținută de Liviu Dragnea în toate funcțiile publice ocupate.
Carmen Dan a fost susținută de Liviu Dragnea în toate funcțiile publice ocupate.

Ministrul de Interne Carmen Dan a fost audiată câteva ore de procurorii DNA, în dosarul Tel Drum, în care fostul lider la PSD Liviu Dragnea este urmărit penal pentru fraudă cu fonduri europene.

Carmen Dan a fost audiată la sediul DNA, ca martor, în legătură cu unele demersuri pe care le-ar fi făcut, pe când ocupa funcţia de prefect al judeţului Teleorman, conform unor surse citate de Agerpres.

Pe 13 noiembrie 2017, DNA anunţa că Liviu Dragnea este urmărit penal de procurorii anticorupţie pentru constituire de grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni referitoare la fraudare de fonduri, fapte care ar fi fost săvârşite în dosarul Tel Drum, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman.

Liviu Dragnea a deschis un proces la Tribunalul UE de la Luxemburg, unde acuză Comisia Europeană că nu i-ar fi respectat dreptul la apărare și prezumția nevinovăție în cazul de fraude cu bani europeni investigat de OLAF la firma Tel Drum.

Liderul PSD vrea să obțină anularea raportului OLAF, care îl incriminează pentru deturnare de fonduri europene, sperând astfel că va scăpa și de dosarul deschis de DNA, care are la bază concluziile organismului antifraudă european.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG