Linkuri accesibilitate

Cazul Caracal. Monica Melencu, mama Luizei, a acceptat să facă testul ADN


Gheorghe Dincă susține că a omorât-o și pe Luiza Melencu, fata dată dispărută încă din luna aprilie

Mama Luizei Melencu a acceptat, sâmbătă, să meargă să i se recolteze noile probe ADN. Femeia a declarat că a fost convinsă de avocat să meargă la Bucureşti şi să se supună recoltării de probe.

Ea a refuzat inițial să se prezinte la sediul DIICOT și a fost și amendată cu 5.000 de lei pentru că nu a dat curs citației.

„Am luat o hotărâre după ce domnul avocat a insistat să mă supun noii recoltări de probe biologice şi să mă consult cu familia în acest sens. După îndelungi discuţii cu familia am hotărât să fiu de acord cu condiţiile următoare: să fie de faţă domnul avocat Tonel Pop la recoltare, să fiu dusă cu maşina la Bucureşti pentru recoltare de către organele de anchetă pentru că nu am posibilităţi materiale, mai ales că m-au amendat cu 50 de milioane vechi. În concluzie, nu avem cum să ne luptăm cu sistemul şi trebuie să cedăm în acest moment”, a declarat Monica Melencu, pentru un post de televiziune, citat de Mediafax.

Decizia vine la o zi după ce jandarmii au mers la casa familiei Melencu pentru a pune în executare mandatul de aducere pentru prelevarea probelor biologice. Monica Melencu nu a vrut să plece de acasă, i s-a făcut rău și a leșinat, iar bunicul Luizei s-a stropit cu benzină pentru a opri intervenția jandarmilor. Cei doi au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Facebook Forum

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

XS
SM
MD
LG