Linkuri accesibilitate

Cazul Caracal. Raport final al legiștilor: ale cui sunt oasele găsite de anchetatori


Gheorghe Dincă intră în curtea sa din Caracal, unde este acuzat că a ucis-o pe Alexandra Măceșanu.

Fragmentele osoase găsite de anchetatori în pădurea de la Caracal aparțin unei fete de 15-19, alta decât Alexandra Măceșanu, în timp ce resturile osoase găsite în curtea lui Gheorghe Dincă sunt de origine animală, nu umană, arată raportul final al INML.

Raportul final al medicilor legiști, transmis procurorilor DIICOT, arată că fragmentele osoase și cele dentare găsite la liziera pădurii de pe terenul stațiunii de cercetare agricolă Caracal aparțin unei singure fete, cu vârsta cuprinsă între 15 și 19 ani. Este vorba despre o altă fată decât Alexandra Măceșanu, precizează procurorii DIICOT într-un comunicat de presă, fără să spună însă dacă este vorba despre Luiza Melencu (18 ani).

Gheorghe Dincă i-a condus pe anchetatori la locul unde se aflau aceste fragmente de os pe data de 5 august.

Anchetatorii mai arată că toate fragmentele osoase descoperite în curtea lui Gheorghe Dincă, inclusiv în urma excavațiilor, în perioada 12-28 august, sunt de origine animală, nu umană.

Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu, după ce le-a răpit. Anchetatorii stabiliseră deja, anterior, că fragmentele osoase găsite într-un butoi folosit de Dincă la incinerare aparțin Alexandrei Măceșanu.

La începutul săptămânii, Dincă a reconstituit pentru anchetatori traseul și faptele din zilele în care se presupune că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Facebook Forum

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

Multimedia

Explozie la o navă civilă străină în portul Sulina
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:00:28 0:00
XS
SM
MD
LG