Linkuri accesibilitate

Cazuri noi de COVID-19 depistate la Ambulanța Olt, la spitalul județean și DSP Olt


Un ambulanțier de la serviciul de profil din Olt, un asistent de la secția de boli infecțioase a spitalului județean și o asistentă de la de la DSP Olt au fost diagnosticați cu COVID-19 în ultimele două zile.

Depistarea celor infectați a fost făcută în urma testării tuturor angajaților de la secția de boli infecțioase a spitalului județean și de la serviciile de ambulanță din Caracal și Corabia după ce au fost confirmate cu COVID-19 patru cadre medicale din cadrul celor două structuri, de spital și ambulanță.

„Ancheta epidemiologică în jurul cazului pozitiv de la DSP Olt este în derulare şi urmează a fi stabiliţi contacţii cazului confirmat", a spus Andreea Asan, de la cancelaria prefecturii Olt, citată de Agerpres.

Joi, la nivelul întregului județ au mai fost testate pozitiv alte trei persoane care au legătură cu societatea în care lucrează cei doi cetăţeni turci confirmaţi în urmă cu două zile, ridicând astfel numărul total al celor infectați cu COVID-19 din Olt la 101, din care 62 de persoane au fost vindecate și externate.


În izolare la domiciliu sunt 2.868 de persoane, iar în carantină instituţionalizată sunt 13 persoane.

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

Multimedia

Bachata Dance cu beneficiarii Centrului de zi Alzheimer din Cluj Napoca
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:02:17 0:00
XS
SM
MD
LG