Linkuri accesibilitate

Ceartă între Nicușor Dan și Aurelian Bădulescu la o conferința de presă


Aurelian Bădulescu a încercat în repetate rânduri să îl oprească pe Nicușor Dan din a prezenta bilanțul
Aurelian Bădulescu a încercat în repetate rânduri să îl oprească pe Nicușor Dan din a prezenta bilanțul

O conferință de presă organizată de Nicușor Dan, candidatul susținut de PNL și USR pentru Primăria Capitalei, a fost tulburată de către viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, care a vociferat pe tot parcursul conferinței și a încercat să îl oprească pe Nicușor Dan din a prezenta bilanțul celor 4 ani de mandat ai primarului Gabriela Firea.

Aurelian Bădulescu a încercat să pună un dulap lângă Nicușor Dan
Aurelian Bădulescu a încercat să pună un dulap lângă Nicușor Dan

Viceprimarul Capitalei a sosit cu un dulap și a încercat să îl împiedice pe candidatul dreptei să vorbească, între cei doi având loc la început și câteva îmbrânceli. În ciuda faptului că Dan i-a solicitat să păstreze distanța de doi metri, Bădulescu a venit în repetate rânduri lângă microfoane pentru a vocifera.

Tot acest scandal are loc pe marginea drumului din Prelungirea Ghencea, în timp ce mașinile circulă pe lângă ei, iar șoferii claxonează uneori. Mai mult, o persoană pe motoscuter a oprit și i-a cerut explicații viceprimarului pentru modul în care a fost administrat orașul în mandatul Gabrielei Firea.

„L-am văzut la televizor de aia am venit. Vă bateți joc de noi! N-am putut să aud nimic din ce spune domnul... Ne-am săturat de incompetență. În locul tău n-aș fi venit în viața ta în Prelungirea Ghencea... E o coadă de o oră în spate!”, i-a spus bărbatul lui Aurelian Bădulescu.

Aurelian Bădulescu și Nicușor Dan
Aurelian Bădulescu și Nicușor Dan

Viceprimarul a refuzat însă să îi răspundă bărbatului privind proiectele Primăriei privind Prelungirea Ghencea ci l-a acuzat că a venit pentru că ar fi prieten cu Nicușor Dan.

Nicușor Dan a reușit să își susțină până la final conferința de presă, în vociferările lui Aurelian Bădulescu. Discursul său privind bilanțul Primăriei Capitalei s-a axat pe Nicușor Dan a prezentat bilanțul Gabrielei Firea: falimentul RADET, starea proastă a infrastructurii de transport, eșecul atragerii de fonduri europene, condamnarea României la Curtea de Justiție a UE pentru poluarea din București sau ”jaful” de la Parcul Verdi și de la companiile municipale.

XS
SM
MD
LG