Linkuri accesibilitate

De ce îl laudă Ciolacu pe Ponta


Fostul prim-ministru, Victor Ponta
Fostul prim-ministru, Victor Ponta

Marcel Ciolacu, liderul interimar PSD a venit la Convenția Pro România, dar cu o întârziere de o oră, fiindcă potrivit unor surse, ar fi fost reținut de unii dintre coelgii săi din fruntea social-democraților. În discursul său, Ciolacu a sugerat o apropiere iminentă între cele două partide: ”Știu că sunt mulți colegi care nu vor o alianță cu Pro România, știu că și dintre dvs sunt unii care nu vor alianță cu PSD. Vă respect opinia și nu o pun înaintea unor ambiții ale mele și ale lui Ponta, dar nu ați vrea să îi întrebăm și pe români ce vor?”. Mai mult, președintele interimar al social-democraților a vorbit despre performanțele politice și administrative ale fostului prim-ministru, Victor Ponta.

„Ori pierdem separat, ori câștigăm împreună” aceasta a fost concluzia Gabrielei Firea, care a avut un lung discurs la Convenția Anuală a partidului Pro România, condus de Victor Ponta.

Ponta a explicat, însă, ca Firea a fost invitată ca șefă a Primăriei Capitalei și nu a răspuns în mod direct ideii pe care a subliniat-o Gabriela Firea. A fost invitat să vobească și Claudiu Crăciun din partea Demos, un tânăr partid de stânga, care în perioada Ponta era premier, s-a aflat în fruntea unor manifestații îndreptate împotriva lui.

În vreme ce Claudiu Crăciun, secretar general Demos a enumerat tarele capitalismului, liderul interimar al PSD s-ar fi întâlnit cu o parte a liderilor social-democrați, conform unor surse.

Au mai vorbit de la tribuna Pro România, actorul Mircea Diaconu, care a vorbit despre salvarea pădurilor românești și liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, care a explict că ceea ce-l apropie de Victor Pont estel „lupta împotriva hegemoniei partidelor mari care fac orice să ne înlăture”

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG