Linkuri accesibilitate

Ciolacu propune o dezbatere PSD -PNL pe tema combaterii Covid-19


Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a propus miercuri o dezbatere între specialiştii social-democraţi şi cei ai PNL pe tema combaterii pandemiei de COVID-19.

„PSD are soluții simple, clare și coerente pentru combaterea pandemiei. Iohannis și PNL nu au niciun plan. Specialiștii PSD sunt gata să aibă o dezbatere transparentă cu oamenii PNL. Măsurile noastre vs ale lor. Profesorul Alexandru Rafila și toți specialiștii din PSD sunt pregătiți. Sănătatea românilor trebuie să fie pe primul loc!”, spune președintele PSD Marcel Ciolacu în mesajul cu care și-a însoțit postarea video făcută miercuri seară pe pagina sa de Facebook."Sănătatea şi siguranţa românilor sunt cele mai importante. Nimic nu este mai important decât acestea. Toate măsurile din planul PSD pentru combaterea pandemiei sunt elaborate de experţi, nu de impostori şi habarnişti ca la PNL. Sunt măsuri concrete, coerente, care vor ajuta România să treacă de această criză şi să revenim mai puternici. De aceea, astăzi îi provoc pe actualii guvernanţi. Să participe la o dezbatere. Specialiştii PSD versus specialiştii PNL. Măsurile PSD pentru combaterea pandemiei versus măsurile PNL", a spus Ciolacu într-un mesaj video pe Facebook.

El a adăugat că a vorbit cu medicul Alexandru Rafila, iar acesta este pregătit pentru dezbatere.

Alexandru Rafila, candidat PSD la alegerile parlamentare, a propus marți înfiinţarea unei reţele naţionale de centre medicale comunitare şi îngrijirea la domiciliu a persoanelor vârstnice.

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

Multimedia

Protestatarii armeni blochează traficul în Erevan
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:06 0:00
XS
SM
MD
LG