Linkuri accesibilitate

Conducerea DSP Timiș, schimbată pentru a doua oară de la izbucnirea pandemiei


Romania- coronavirus generic

Ministerul Sănătății a schimbat conducerea Direcției de Sănătate Publică a județului Timiș după ce directoarea Mariana Rădulescu a acuzat raţiuni politice şi „goană după capital electoral” în scandalul Maternităţii Odobescu unde 25 de persoane, personal medical şi paciente, au fost infectate cu coronavirus. mai multe persoane au fost infectate cu coronavirus, anunță news.ro.

Aceasta este cea de-a doua schimbare a conducerii DSP Timiş, în plină criză de coronavirus. Mariana Rădulescu a înlocuit-o în funcţie pe Cornelia Malac, care a fost eliberată din funcţie de Ministerul Sănătăţii, în urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini care o înfăţişau într-o conferinţă de presă, bâlbâindu-se în legătură cu informaţiile despre cazurile de coronavirus de la Timişoara.

Noua directoare a DSP Timiş, Mihaela Valcovici este medic specialist cardiolog la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara. Ea are 48 de ani şi a absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie din Timişoara.

Schimbarea vine după ce Conducerea Spitalului Municipal Timişoara în subordinea căruia se află Maternitatea Odobescu, a decis închiderea maternităţii pentru mai bine de 48 de ore, pentru dezinfecţie, lucru neacceptat de conducerea DSP Timiş.

Ulterior, după ce personalul medical a fost testat pentru coronavirus şi au ieşit mai multe teste pozitive, conducerea DSP Timiş a făcut o serie de recomandări conducerii Spitalului Municipal printre care şi restrângerea activităţii.

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

Multimedia

Erdogan câstiga alegerile
Așteptați
Embed

Nici o sursă media

0:00 0:01:44 0:00
XS
SM
MD
LG