Linkuri accesibilitate

Coronavirus, 277 în România: 25 de persoane au fost vindecate și externate. Un pacient de la Craiova este în stare gravă


Autoritățile au anunțat că au fost înregistrate 17 noi cazuri de coronavirus în România. Astfel, numărul total de persoane infectate a ajuns la 277. Dintre pacienți, șase sunt internați pe secția de terapie intensivă, iar starea unui pacient din Craiova, care mai are boli pre-existente este gravă.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 17 noi cazuri de îmbolnăvire, astfel: 4 la Suceava, 3 la București, 2 la Cluj, 2 la Bistrița Năsăud, 2 la Covasna și câte unul la Iași, Dolj, Ilfov și Constanța.

A crescut și numărul persoanelor vindecate și externate cu 6, la un total de 25. Acestea au fost înregistrate la Timișoara - 16, București - 8, și unul la Iași.

Starea generală de sănătate a pacienților este bună. La ATI, în acest moment sunt internați 6 pacienți, din care unul în stare gravă la Craiova (pacient cu boli pre-existente).

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 3.822 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 33.709 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 4.973 de teste. Dintre acestea, 4.696 au fost cu rezultat negativ, adică persoanele de la care au fost prelevate mostrele analizate nu sunt infectate cu COVID-19.

Facebook Forum

Forțele ucrainene resping atacurile rusești „nelimitate" pe frontul din Donețk
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:03:36 0:00
XS
SM
MD
LG