Linkuri accesibilitate

Coronavirus, România: Încă cinci decese, numărul total 162


Imagine generică
Imagine generică

Încă cinci decese au fost raportate luni de Grupul de Comunicare Strategică, ridicând astfel numărul total la 162 și la 11 pe cel al zilei.

Deces 158 - Bărbat, 67 de ani, din județul Ilfov. Internat pe 1 aprilie la Institutul Național Matei Balș, confirmat în aceeași zi cu infecție cu coronavirus, a murit pe 6 aprlie.

Comorbidități: diabet zaharat tip II, boală renală cronică, boală neuromusculară, obezitate.

Deces 159 - Bărbat, 70 de ani, din județul Iași. Pacient depistat în timpul spitalizării la secția de gastroenterologie a spitalului județean Iași, contact al unui caz din Suceava. I-au fost recoltate probe pe 27 martie și a fost confirmat peste două zile, pe 29 martie. Decedat pe 6 aprilie.

Comorbidități: ciroză hepatică decompensată, etilism cronic, hipertensiune arterială.

Deces 160 - Femeie, 89 de ani, din județul Argeș. Pacientă internată în spitalul municipal Câmpulung, la boli infecțioase, pe 3 aprilie și confirmată cu COVID-19 a doua zi, pe 4 aprilie. Decedată pe 6 aprilie.

Comorbidități: infarct miocardic în antecedente, insuficiență cardiacă, bloc de ramura stânga, hipertensiune arterială, bronhopneumopatie cronică obstructivă.

Deces 161 - Bărbat, 71 de ani, din județul Vaslui. Internat pe 28 martie 2020 în spitalul municipal din Bârlad, la boli infecțioase, cu istoric de călătorie în Antalya (Turcia), recoltat pentru COVID-19 pe 28 martie și confirmat pe 30 martie. Decedat pe 5 aprilie.

Comorbidități: Infarct miocardic în antecedente, complexe imuno-circulante, protezat, 2 stenturi.

Deces 162 - Bărbat, 82 de ani, din județul Bihor. Internat în spitalul clinic județean din Oradea, la terapie intensivă pe 1 aprilie când a fost și confirmat cu COVID-19. Contact al unor cazuri confirmate cu COVID-19. A murit pe 6 aprilie.

Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat, boala neurologică, boala cardiovasculară.

XS
SM
MD
LG