Linkuri accesibilitate

Coronavirus, România: Încă trei decese ridică bilanțul zilei la 25 și pe cel total la 688


Alte trei decese au fost raportate miercuri seară de Institutul Național de Sănătate Publică din România. Bilanțul zilei ajunge la 25 de victime iar cel total la 688. Cea mai tânără dintre victime are 49 de ani și este o femeie din Bistrița Năsăud.

Deces 686 - Femeie de 49 de ani din județul Bistrița Năsăud. A fost internată pe 9 aprilie la spitalul de urgență din Bistrița Năsăud la boli infecțioase, când i-au fost recoltate și probe pentru infecția cu SARS-CoV-2, pentru care a primit confirmare a doua zi. Intubată și ventilată mecanic la terapie intensivă din 12 aprilie, femeia moare miercuri, pe 29 aprilie. Suferea de astm bronșic stadiul 3, de hipertensiune arterială, de insuficiență ventriculară
Comorbidități: Astm bronsic std 3, HTA std. 2, Insuficiență ventruculara stânga și de tahicardie supraventriculară.

Deces 687 - Bărbat de 55 ani, din județul Teleorman. Internat pe 27 aprilie la spitalul „Marius Nasta”, i-au fost recoltate probe a doua zi și a fost confirmat pozitiv cu COVID-19 în aceeași zi. A murit pe 28 aprilie. Sufeea de carcinom scuamos pulmonar stg -tratament cu imunoterapie, tetrapareza remisă după atac vascular cerebral, cardiopatie ischemică cronică, fibrilatie atrială paroxistică, obezitate, hepatita cronică cu virus B.

Deces 688 - Bărbat de 62 ani din județul Tulcea. Contact cu un caz confirmat (nora).​ Internat pe 19 aprilie la spitalul de urgență din Tulcea, la boli infecțioase, când a fost confirmat cu COVID-19 la testele recoltate în urmă cu o zi. A fost transferat pe 20 aprilie la spitalul orășenesc din Medgidia. A murit la zece zile de la internare, pe 29 aprilie, miercuri. Avea diabet zaharat.

Citește și:

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

XS
SM
MD
LG