Linkuri accesibilitate

Coronavirus, România: Al 47-lea deces, un bărbat de 77 de ani, din Hunedoara


Al 47-lea deces din cauza SARS-CoV-2 este al unui bărbat de 77 de ani din județul Hunedoara, transmit autoritățile.

Pe 27 martie, i-au fost recoltate probe biologice pentru COVID 19 care au fost testate la Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara. Pe 28 martie a primit rezultatul testului, care a fost pozitiv. Luni, pe 30 martie, a murit la spitalul municipal din Hunedoara. Patologie preexistentă: Cardiopatie ischiemică. Nu este contact.

Tot luni, au mai fost raportate încă trei decese.

Decesul 46 - Bărbat, 70 de ani, jud. Timiș. În data de 27 martie i-au fost recoltate probe biologice pentru COVID 19 care au fost testate la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Timișoara. Rezultatul testării din data de 28 martie a confirmat că pacientul este pozitiv. A murit pe 29 martie la spitalul de Boli Infecțioase Timișoara.

Patologie preexistentă: Cardiopatie. Diabet zaharat tip II

Decesul 45 - Bărbat, 57 de ani, județul Timiș. Pe 27 martie i-au fost recoltate probe biologice pentru COVID 19 care au fost testate la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Timișoara. Rezultatul testării din 28 martie a confirmat că pacientul eate pozitiv.

A murit pe 29 martie, la Spitalul de Boli Infecțioase Timișoara.

Patologie preexistentă: Cardiopatie. TBC. Diabet zaharat tip II

A fost contact al unei persoane din familie care a fost în Germania

Decesul 44 - Un bărbat de 74 de ani din Satu Mare, dependend de insulină, este a 44-a victimă a SARS-CoV-2. Pe 27 martie i-au fost recoltate probe biologice pentru COVID 19 care au fost testate la Spitalul Clinic Municipal Oradea. Rezultatul testării din data de 28 martie a fost pozitiv. A murit pe 29 martie la spitalul de boli Infecțioase din Satu Mare. Patologie preexistentă: Hipertensiune arteriala. Diabet zaharat tip II insulino -dependent.

Până luni au fost confirmate 1.952 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 1.952 de persoane confirmate pozitiv, 209 au fost declarate vindecate și externate (55 la Timișoara, 80 la București, 23 la Iași, 15 la Caraș-Severin, 7 la Craiova, 10 la Constanța, 10 la Prahova și 2 la Cluj, 1 la Galați, 1 la Mureș, 1 la Bihor, 1 la Brăila, 3 la Brașov).

Persoanele care au decedat erau internate în spitale din Craiova, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timișoara, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Ialomița și Satu Mare.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 192 noi cazuri de îmbolnăvire.

Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între 1 și 90 de ani.

La ATI, în acest moment, sunt internați 55 de pacienți, dintre care 33 în stare gravă. Starea de sănătate a celorlalți pacienți este bună, staționară.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 9.255 de persoane.

Alte 126.371 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

XS
SM
MD
LG