Linkuri accesibilitate

Spitalul din Câmpulung Moldoveneasc se închide. Parțial și cel din Fălticeni


spital - generic

Spitalul din Câmpulung Moldovenesc va fi scos din uz în perioada următoare ca urmare a numărului mare de cazuri de coronavirus ce au fost înregistrate la unitatea spitalicească.

Închis parțial va fi și spitalul din Fălticeni unde vor mai funcționa doar secțiile de Pediatrie şi Obstetrică Ginecologie aflată în altă zonă a oraşului precum şi secţia de Interne care este într-un pavilion extern.

Decizia a fost luată de Direcția de Sănătate Publică din Suceava pentru o perioadă de 14 zile, a confirmat directorul instituției Manuela Trifan pentru Digi24.

Conform sursei menționate, cel puțin 67 de cazuri de infecție cu coronavirus ar fi fost confirmate în respectivele unități.

Ambele unități sunt plasate în județul Suceava, cel mai grav afectat de pandemia de coronavirus. 967 de cazuri de infectare cu coronavirus au fost înregistrate aici, conform bilanțului prezentat de autorități la ora 13.

Focarul epidemiei a fost înregistrat la Spitalul Județean din Suceava unde peste 300 de cadre medicale au fost infectate ca urmare a unei gestionării defectuoase a situație de către fostul management.

Conducerea spitalului a trecut în subordinea medicală, iar un număr de 10 medici militari, de diferite specialităţi, și 10 subofiţeri sanitari din cadrul Spitalului Militar „Dr. Constantin Papilian” din Cluj-Napoca au plecat spre municipiul Suceava pentru o perioada de două săptămâni, anunța, sâmbătă, Ministerul Apărării Naționale (MApN),

Forțele ucrainene resping atacurile rusești „nelimitate" pe frontul din Donețk
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:03:36 0:00
XS
SM
MD
LG