Linkuri accesibilitate

Crima de la Corbu | Ucigașul a violat-o pe fata victimei. Ministrul Bode: „Va fi prins în câteva ore”


Ministrul de Interne, Lucian Bode, susține că este un caz izolat, iar criminalul o să fie prins în câteva ore. Imagine generică cu ministrul de Interne, 2021
Ministrul de Interne, Lucian Bode, susține că este un caz izolat, iar criminalul o să fie prins în câteva ore. Imagine generică cu ministrul de Interne, 2021

Un bărbat a fost înjunghiat cu un cuțit, iar fata acestuia, în vârstă de 20 de ani, a fost violată de un individ cu cagulă care a intrat în casa acestora. Ministrul Bode spune că este vorba de un „dement care va fi prins în câteva ore”.

UPDATE: Ministrul de Interne anunță că un suspect este audiat în acest moment.

Crima a avut loc în această dimineață, după ce un bărbat cu cagulă a intrat peste o familie din localitatea Corbu, județul Constanța. Agresorul a violat o fată de 20 de ani și l-a înjunghiat pe tatăl acesteia, care încerca să o apere. Mama fetei a fost lovită de criminal.

Cazul a șocat prin violența sa, iar apelul la 112 a venit de la sora fetei violate.

„Avem declaraţiile a doi martori care au fost în casă. La ora 3.46, atunci s-a primit apelul la 112. În câteva minute colegii noştri au ajuns acolo, din păcate avem o persoană decedată, vom vedea care este mobilul acestei crime, răzbunare, jaf. Nu pot să mă pronunț acum”, a declarat ministrul Bode.

Ancheta este în derulare, fiind trimiși specialiști de la IGPR, Direcția de Investigații Criminale și Institutul Național de Criminalistică.

Ministrul spune că este vorba de un dement care va fi prins în câteva ore pentru că deja există un „cerc de suspecți”.

„Vorbim de o crimă care s-a întâmplat în locuinţă, nu pe stradă şi o să vedem care a fost mobilul. Forţele de ordine sunt acolo într-un număr suficient ca să asigure ordinea şi liniştea publică, aici vorbim de un caz izolat, într-o locuinţă a intrat un dezaxat, că nu pot să îi spun altfel şi a făcut ce a făcut”, a spus Lucian Bode, care a ținut să precizeze că este vorba de un caz izolat.

Ministerul de Interne a ratat intervenția de la Neamț: două persoane ucise

La începutul primăverii, doi muncitori din Onești au fost uciși de o persoană, după ce negocierile cu Poliția au eșuat. Muncitorii au fost imobilizați într-un apartament, iar criminalul a sunat la 112 pentru a discuta cu forțele de ordine, fiind supărat că și-a pierdut apartamentul în urma unei executări silite.

Polițiștii trimiși la fața locului nu au fost capabili să-l oprească pe criminal, deși au negociat cu acesta câteva ore.

Mașină bombă la Arad: făptașul este necunoscut

Un alt caz șocant s-a petrecut la finalul lunii mai, când o mașină a explodat în municipiul Arad. În ea se afla un om de afaceri. Din informațiile anchetatorilor, bomba a fost plasată în interiorul mașinii, sub scaunul șoferului.

Și după această crimă, ministrul de Interne a dat mesajul că România este o țară sigură, iar criminalii vor fi prinși. La o lună după acest tragic eveniment, nu există o persoană incriminată pentru explozia mașinii din Arad.

  • 16x9 Image

    Cristian Andrei

    Face parte din echipa Europa Liberă din aprilie 2019, prima dată ca freelancer, iar din ianuarie 2021 este Senior Editor. În ultimii 15 ani a trecut de la presa tipărită, la televiziune și apoi, la presa online. Ca reporter de teren în zona politică este printre cei mai experimentați jurnaliști acreditați la PSD, dar a relatat și despre evoluția tuturor partidelor din ultimul deceniu. A făcut parte din redacția Gândul până în 2015, iar în televiziune a lucrat pentru Digi24.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG