Linkuri accesibilitate

Cum face SRI treaba ANAF


„Toată aceste baze de date corelate vor putea fi căutate în orice mod – de la căutări simple (text, arii geografice) la chestiuni mai complexe (bazate pe analiza legăturilor dintre persoane, obiecte (mașini, telefoane etc.), evenimente sau orice alt fel de informație, plasarea în timp și spațiu a acestor legături și chiar estimarea comportamentului țintelor pornind de la aceste informații și analize”, arăta în 2016 o analiză realizată de Asociația pentru Tehnologie și Internet, asupra caietului de sarcini făcut de SRI pentru licitația platformei SII Analytics. ONG-ul specializat în drepturile cetățenilor în conjuctură cu noile tehnologii descria câteva scenarii posibile pentru folosirea programului SRI:

  • care sunt societățile comerciale ai căror acționari sau administratori figurează la mai mult de N societăți comerciale și au cazier judiciar?
  • care sunt societățile comerciale înființate între anii AAAA-AAAA, cu numărul mediu de angajați în perioada BBBB-BBBB mai mic decât N și cu rambursări de TVA mai mari de S lei?
  • care sunt societățile comerciale cu cifra medie / angajat mai mare decât media + P% din abaterea medie standard a codului CAEN X?
  • care sunt persoanele fizice al căror venit personal declarat pe perioada AAAA - AAAA şi creditele bancare contractate pe perioada BBBB - BBBB este cu P% mai mic decât numărul de metri pătrați de teren / clădiri * V și auto de valoare minim S lei, dobândite în perioada CCCC – CCCC.
XS
SM
MD
LG