Linkuri accesibilitate

Cuomo cere demiterea polițiștilor care au trântit un bărbat de 75 de ani la pământ - VIDEO


Guvernatorul statului New York, Andrew Cuomo, i-a cerut șefului poliției din Buffalo că ar trebui să îi demită pe ei doi ofițeri care l-au trântit la pământ pe bărbatul alb în vârstă de 75 de ani, relatează Reuters.

Aceștia au fost deja suspendați, scrie The Guardian.

În acest caz a fost deschisă o anchetă. Incidentul a fost catalogat de Andre Cuomo ca „total nejustificat și complet scandalos”.

Cei doi ofițeri de poliție din Buffalo, New York, filmați în timp ce împingeau un protestatar în vârstă de 75 de ani pe care l-au trântit la pământ, sunt anchetați pentru o eventuală răspundere penală.

Într-o înregistrare video care a făcut înconjurul planetei vineri dimineață se vede cum doi polițiști din Buffalo, New York, apar trântind la pământ un bărbat alb de 75 de ani și-l abandonează pe asfalt deși acesta a rămas inconștient la pământ și din cap îi curge sânge pe asfalt.

În imagini se vede cum bărbatul se apropie de ofițerii de poliție, unul dintre aceștia îl împinge cu bastonul, iar al doilea cu mâna.

Apoi se aude zgomotul prăbușirii, al impactului capului cu cimentul, și se poate observa sângele care curge pe asfalt, bărbatul lovindu-se la cap.

XS
SM
MD
LG